JohnMrucznik 24 Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Witam, z tej strony Mrucznik, korzystałem z trzech modyfikacji cleo pierwsza umożliwiała mi wysoki skok na rowerze, a drugą zwiększałem prędkość jazdy na rowerze, tak jakbym grał bez blokad skryptowych na normalnym GTA trzecia natomiast umożliwiała mi przenikanie przez auta bez wyrządzania im szkód zabierania HP itp. jednak nie niszczyłem rozgrywki innym i robiłem to jednorazowo, gdy było mało graczy na serwerze i większość stała na AFK nie uzyskiwałem tym żadnej przewagi nad innymi graczami, ponieważ nie wchodziłem z nimi w interakcję, więc byłem ozustem jednak z bardzo niską szkodliwością mam nadzieję, że moja kara zostanie zmodyfikowana i nie będę miał permanentnego bana chciałbym pograć tu jeszcze tym razem bez niedozwolonych modyfikacji zależy mi na tym, ponieważ prawdopodobnie to ostatni serwer RP SAMP szczególnie na skrypcie ls stories. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi