karus 116 Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia (edytowane) ** Dnia 04.04.2023 niespodziewanie na kanale podziemnego rosnącego twórcy Kencho po małej przerwie ujawił się kawałek pt. "Pissed Me Off". W utworze można usłyszeć linijki od rapera, który chce przekazać fanom jak wygląda jego życie. Track ten brzmi bardzo dobrze, realizacja wokali jest na wysokim poziomie, tak samo jak i tekst oraz technika. ** Spoiler Okładka: Spoiler [Verse] Nie masz pleców swoich ziomków, udajesz że nie żyje Nike ski mask bo widzę opps, tylko wtedy je nosimy Leci z niego krew, no bo dostał prosto w szyję Byłem na miejscu zbrodni a i tak mam ciuchy czyste Znów przegraleś, i się ciesze bo nie widzę twojej japy Wiem że czarnuchy udają żeby w łapie mieć troche kasy Twoje ziomki postują fałsz, a moje ziomki tylko prawde Czemu udajesz że nas wpierasz, jeśli tak wskakuj do fury Łap za broń, jeśli nie chcesz, wystaw kasę na broń Wystaw kasę na hot car, niewidzialny tak jak bond Nie widzę cię na dzielnicy, a słyszę jak krzyczysz "shot" Uh, uh, a słyszę jak krzyczysz "shot" Boy, no cap, mam morderców których kocham, i nie rapują Boy, no cap (No cap) mam raperów których kocham, i nie mordują Jeśli umrę, lepiej nie kłam, po prostu kurwa uciekaj Mam ludzi za plecami, których nie niszczy rudera Biorę tabletki póki nie umrę, jestem bliski rozjebania Coś wspomina na live, teraz nie może się uśmiechać Usłyszał przełączenie w glocku, teraz jest w chuj miły Usłyszał przelączenie, kule się w czarnucha wbiły Jestem z innego miasta, a i tak to jest moje miasto Oh, on ma ciepło, oh, on ma dziwki? Wiesz że robie to nie dla siebie tylko dla moich bliskich Spoiler PROMOCJA: -udostępnienie numeru na wszystkich socialach. -ostatnie kontrowersje związane z KENCHO; aresztowanie za strzelanine, obława przez departament, beef. -promowanie swojego kawałka na podziemnych grupkach związane z muzyką podziemną. -wykupienie reklam na serwisach streamingowych i MovieTube. -pojawianie się wokół sławniejszych od siebie raperów, takimi jak glean oraz huncho. -przynależność do PCG. -wcześniejsze zapowiedzenie dużych ruchów na instagramie. -duża aktywność w socialmediach -ostatnie kolaboracje z popularniejszymi i mniej popularniejszymi raperami jak; glean, goat, t-murda, baby trell -tracki jego lub z jego udziałem które zajęły kolejno 6, jak i 4 miejsce na bilboard hot 100 SSY I WKŁAD WŁASNY: -beat, mix/master, reklamy promujące utwór - 2000$ https://imgur.com/a/PLKwlcW Edytowane 4 Kwietnia przez karus Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawronn 457 2k Opublikowano 9 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia ** Dzięki wiekszej inwestycji w reklamy oraz mix/master dzięki któremu singiel został pozytywnie odebrany przez fanów artysty. Mężczyzna mógł zarobić kwotę w wysokości 4,200$ ** Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi