BakuPL 2 Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia (edytowane) Imię i nazwisko: Lamar Parker Data urodzenia: 18.07.1999 Miejsce urodzenia: United States, ORDPłeć: MężczyznaNarodowość: AmerykańskaNumer kontaktowy: 163230Numer mail: Lamar.parker1999@ls.comMiejsce zatrudnienia: Blackweather Security Agency, Underground Customs, Gold's GymSkan pozytywnego rozpatrzenia dokumentu Criminal Background Check: Czy w ciągu ostatnich dni, tygodni lub/i miesięcy - miałeś do czynienia z police department?: Nie, nie miałem.Przedstaw swój powód, dlaczego starasz się o wyrobienie licencji na broń palną?: Staram się o wyrobienie licencji na broń palną, dlatego, że pracuje w ochronie i potrzebna jest mi broń w celach służbowych ponieważ, chronimy wiele lokali jak i osób. Również po za pracą człowiek nie zawsze może czuć się bezpiecznie na mieście, więc broń przyda mi się w przypadku samoobrony. Edytowane 3 Kwietnia przez BakuPL Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Entom 225 15k Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia ** Po kilku dniach na skrzynkę mailową mężczyzny wpłynął mail od Administrative Section of Los Santos Police Department ** Lamar Parker2 Shine Ave, Market Hotel, Apt#1013, Los Santos, CA 90040. Szanowny Panie, z przyjemnością informuję, iż Pańskie podanie o uzyskanie licencji Concealed Carry License zostało zaakceptowane przez Los Santos Police Department Administrative Section. W związku z tym zapraszam Pana z zakupioną bronią na stację jedenastą w celu jej rejestracji. Do tego czasu nie ma Pan prawa użycia broni. Proszę o kontakt za pomocą zgłoszenia z detektyw 810. Łączę wyrazy szacunku,Lieutenant II Charles Jimmerson,Administrative Section of Los Santos Police Department, 421 Pershing Square, Commerce Los Santos, CA 90035. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi