Skocz do zawartości

[Zaakceptowane][CCL] Lamar Parker

BakuPL
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Imię i nazwisko: Lamar Parker

Data urodzenia: 18.07.1999
Miejsce urodzenia: United States, ORD
Narodowość: Amerykańska
Numer kontaktowy: 163230
Numer mail: Lamar.parker1999@ls.com
Miejsce zatrudnienia: Blackweather Security Agency, Underground Customs, Gold's Gym
Skan pozytywnego rozpatrzenia dokumentu Criminal Background Check:  

Czy w ciągu ostatnich dni, tygodni lub/i miesięcy - miałeś do czynienia z police department?: Nie, nie miałem.
Przedstaw swój powód, dlaczego starasz się o wyrobienie licencji na broń palną?: Staram się o wyrobienie licencji na broń palną, dlatego, że pracuje w ochronie i potrzebna jest mi broń w celach służbowych ponieważ, chronimy wiele lokali jak i osób. Również po za pracą człowiek nie zawsze może czuć się bezpiecznie na mieście, więc broń przyda mi się w przypadku samoobrony.

Edytowane przez BakuPL
Odnośnik do odpowiedzi

** Po kilku dniach na skrzynkę mailową mężczyzny wpłynął mail od Administrative Section of Los Santos Police Department **

CdjRwx3.png?width=400&height=400

Lamar Parker
2 Shine Ave, Market Hotel, 
Apt#1013, Los Santos, CA 90040. 

Szanowny Panie,
z przyjemnością informuję, iż Pańskie podanie o uzyskanie licencji Concealed Carry License zostało zaakceptowane przez Los Santos Police Department Administrative Section. W związku z tym zapraszam Pana z zakupioną bronią na stację jedenastą w celu jej rejestracji. Do tego czasu nie ma Pan prawa użycia broni. Proszę o kontakt za pomocą zgłoszenia z detektyw 810.

Łączę wyrazy szacunku,
Lieutenant II Charles Jimmerson,
Administrative Section of Los Santos Police Department,
421 Pershing Square, Commerce
Los Santos, CA 90035.

signature.png?width=500&height=62

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...