Skocz do zawartości

[Zaakceptowano] [SAMP] Alvin Phytakher

Tubson
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick IC postaci: Alvin Phytakher
Rodzaj oraz powód kary: Posiadanie niedozwolonych modyfikacji.
Argumentacja: Witam przychodzę się odwołać od kary, która została mi nałożona moim zdaniem nie słusznie, ponieważ przypuszczam że chodzi o podejrzewanie mnie o oka boga, bo o tym nawiązywał reportujący z ostatniej akcji. W takim razie sytuacja wygląda tak że gdy podjechali do mnie na corner białym sultanem, którym już wcześniej okradali mojego ziomka, więc przypuszczałem że mnie też przyjechali okraść, gdy wysiedli zobaczyłem że ze scrolla wyciągneli broń, od razu wyjąłem również i zacząłem strzelać. Gdy dwóch graczy chciało mnie podjechać to podjechałem jednego i zobaczyłem że jest zamaskowany i później po akcji gracz napisał mi że skąd wiedziałem że jestem zamaskowany i dlaczego zacząłem strzelać to mu napisałem że zobaczyłem jak podjechali z broniami goście na kominie. Komin zauważyłem później dlatego napisałem mu to że w kominie. Ale to i tak nic nie zmieniło że wyciągnęli bronie i to widziałem dlatego zacząłem strzelać. I podsumowując nie widziałem kominiarek na początku, ale widziałem bronie i te same auto co okradało ziomka, dlatego zacząłem strzelać nie dlatego że zobaczyłem kominiarki. Klipa z tego niestety nie mam, ale liczę na wyrozumiałość, Z góry dzięki tyle z mojej strony. 
Ps. jeśli chodziło o inną jakąś akcje to prosze wyjaśnić o którą to też wyjaśnie, ponieważ nie mam żadnych modyfikacji niedozwolonych

Edytowane przez Tubson
Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...