Gawronn 457 2k Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia ** Dnia 02/04/2023 pojawił się numer nowego rapera 43'Dizzego. Realizacja wokali jest na świetnym poziomie, Utwór ma ciekawą tematyke, raper wyróżnia się ciekawym beatem a zarazem głosem który w tym przypadku pokazuje humor młodego artysty ** TITLE: Drowning ALBUM: - RELEASED: 02.04.2023 LABEL: 43'Records PRODUCERS: 43'Diz WRITERS: 43'Diz MIX/MASTER: 43'Diz/43Records Spoiler [Intro] Tonę w wodzie, czuję jak odpływam Ciągle czuję ból, nic mi nie pomaga Tonę w sobie, choć ludzie wokoło Nie widzą, że topię się w tym życiu bez celu [Chorus] Tonę w sobie, tonę w sobie Zapadam się coraz bardziej, czuję jak tracę głos Tonę w sobie, tonę w sobie Próbuję walczyć, ale ta walka jest beznadziejna [Verse 1] Wciąż płynę dalej, ale nie wiem, gdzie mnie to prowadzi Chcę uciec od bólu, ale ten ból jest we mnie Ciągle słyszę ich głosy, ale nie mogę ich zrozumieć Tonę w sobie, ale nikt nie chce mnie ratować [Chorus] Tonę w sobie, tonę w sobie Zapadam się coraz bardziej, czuję jak tracę głos Tonę w sobie, tonę w sobie Próbuję walczyć, ale ta walka jest beznadziejna [Verse 2] Widzę światło w tunelu, ale czuję, że jest coraz dalej Tonę w swoich myślach, nie wiem, co jest ze mną nie tak Chcę uciec od siebie, ale nigdzie nie ma ucieczki Tonę w sobie, ale nikt nie słyszy mojego wołania [Chorus] Tonę w sobie, tonę w sobie Zapadam się coraz bardziej, czuję jak tracę głos Tonę w sobie, tonę w sobie Próbuję walczyć, ale ta walka jest beznadziejna [Outro] Tonę w sobie, tonę w sobie Ciągle walczę, ale czuję, że przegrywam tę walkę Tonę w sobie, tonę w sobie Czy ktoś mnie usłyszy, kiedy wołam o pomoc? Spoiler PROMOCJA: -Udostępnienie utworu na social mediach. -przynależność do 43'Records -promowanie swojego utworu na grupkach związanych z tematyką rapowego podziemia. SSY I WKŁAD WŁASNY: reklama utworu (200$) brudne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4RM3L 298 2k Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia ** Ryan Wiggins dokładnie odsłuchał nutę ziomala dwa razy, polubił i udostępnił ją reszcie ekipy. ** Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza 693 2k Opublikowano 10 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia ** Nowy singiel artysty dzięki głośnej wspólpracy jego wytwórni z dwoma mainstreamowymi raperami przyniosła dosyć głośny rozgłos całemu numeru. Artysta przytulił kwotę w wysokości 5,500$ ** Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi