Koza 693 2k Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia ** Późną nocą pojawił się singiel ostatnio bardziej znanego artysty "GOAT'A" w kolaboracji z nowo zaczynającym muzykiem "43DaSnOOpy'm". Cała piosenka ma bardzo dobre audio przez profesjonalny sprzęt w studiu które posiada ich wytwórnia. Piosenka została profesjonalnie obrobiona przez mix mastera za niewielką cenę. ** Spoiler [Intro] Ty dobrze wiesz co trzymam na sobie Zasłonę undergroundu i nie dziwię się tobie Nie słyszałeś o mnie bo dopiero wstałem Wszedłem do studia, znów banger nagrałem Mój duży ziomo dziś stoi na tobie Wszedł szczebel wyżej, to nie paranoje Nagrywa pod nami, 43'Records Pieprzony Lil Goat pokaże rapgre tym dzieciom [Chorus] 43DaSnOOpy Zamknij te drzwi, ciuchy wyrzuć za nie Nie potrzebne ci dziś, zjem cię na śniadanie Dziś moja hoe, jutro czyjąś matką Zamknij te drzwi, ciuchy wyrzuć za nie Nie potrzebne ci dziś, zjem cię na śniadanie Dziś moja hoe, jutro czyjąś matką [Verse 1] 43DaSnOOpy Ty dobrze wiesz co trzymam na sobie Niebieski blammer używany na codzień Mam ziomów za sobą i twardo tu stoję Ty masz te cipki, z łatwością je gnoje Odpowiem na ogień inaczej niż ty Zamiast się chować wystrzele pocisk Dupki stworzą memorial o tobie Zapomną o nim, tak samo jak ty o grobie My go zniszczymy razem z tą sceną Słyszysz "43'Records", stoisz z opadniętą szczeną Wchodzę do branży i się nie boje Wskoczę na szczyt, dziś przy tobie stoję Moje czarnuchy to nie byle kto Four Pacc, dobrze wiesz do kogo należy to to moje całe [Verse 2] GOAT Laski, Auta, spanie, muza wszystko, powtarza, się, w kółko zaskocz, skarbie, dzisiaj, mnie proszę, zostań, dzisiaj, na noc nie chce, nowej, laski, co noc hajs w euro hajs w dolarach Chujowy rym Chujowy ty! Ludzie błagali o moje koncerty Gdy wychodziłem z domu słyszałem ich jęki Robimy sztuke, przejmujemy scenę Ale jak trzeba rozjebiemy też czaszki Robie co chce i chodze gdzie chce przestępcze życie rzuciłem, by zostać znanym muzykiem dostałem szanse od losu dlatego łapie za linę Mało kto się spodziewał że przejmiemy cały ten rynek zniszczył bym wszystkich ale zostawię to bogom (śmierci) tyle że oni nie mają litości. W głowie jest liczba czterdzieści siedem przede mną jest studiu czterdzieste trzecie i z całą tą bandą przejmujemy tą scenę kiedyś byliśmy mali teraz powinni małych tu bać się nie będzie litości dla kurew zazdrosnych [Chorus] 43DaSnOOpy Zamknij te drzwi, ciuchy wyrzuć za nie Nie potrzebne ci dziś, zjem cię na śniadanie Dziś moja hoe, jutro czyjąś matką Zamknij te drzwi, ciuchy wyrzuć za nie Nie potrzebne ci dziś, zjem cię na śniadanie Dziś moja hoe, jutro czyjąś matkąZamknij te drzwi, ciuchy wyrzuć za nie Nie potrzebne ci dziś, zjem cię na śniadanie Dziś moja hoe, jutro czyjąś matką Zamknij te drzwi, ciuchy wyrzuć za nie Nie potrzebne ci dziś, zjem cię na śniadanie Dziś moja hoe, jutro czyjąś matką Promocja - Obaj artyści to nowe twarze podpisane pod wytwórnią 43'records - 43DaSnOOpy to nowy artysta ludzie zainteresowali się pewnie z kim nagrał ostatnio popularniejszy GOAT - Posty promujące na instagramach muzyków oraz samej wytwórni - Reklamy na social mediach oraz streamingach Wkład własny - Beat - 250$ - Reklamy - 250$ - Mix Master - 500$ Brudne + Datek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lirney 140 Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia ** 43DaSnOOpy rozesłał piosenkę po ziomkach z Sevilla Street, cieszy się z nawiązania współpracy z większym i bardziej popularnym artystą od niego ** Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawronn 457 2k Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia ** Materiał reprezentantów wytwórni został przyjęty pozytywnie, jakość tekstu była powalająca, utwór wybił się również przez sporą ilość udostępnień. Materiał wygenerował dochód w wysokości 13750$ ** Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi