Koza 693 2k Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) ** późną nocą na wszystkie platformy streamingowe oraz portale trafił singiel wraz z teledyskiem ostatnio szerzej znanego artysty pod pseudonimem GOAT. Raper ostatnio zdobył wiele nowych fanów co przeniosło się na liczbe wyświetleń. Sam teledysk był robiony pod okiem profesjonalistów oraz przy pomocy wynajętych aktorów. Mix Master jest na bardzo wysokim poziomie a sama zmiana gatunku w którym udziela się teraz muzyk uległa drastycznej zmianie co mogło przyczynić się do większej liczby wyświetleń ** ((Przepraszam że bez napisów, ale robiłem je późną nocą i coś się popsuło to już dodałem bez)) Spoiler [Intro] Nie ma już ulicy, nie ma już biedy (Ye) Teraz tylko luz, hajsy i zielone liście Autobus stał się limuzyną (Its Cool) Ludzie krzyczą moją ksywe (Goat) [Verse 1] Pamiętam te wszystkie dni, kiedy nic nie miałem Tylko marzenie w głowie i bit, Którym robie dzisiaj hit stałem Na rogu ulicy, próbując zrobić wielki szmal Ale świat ciągle mnie dusił, czas uciekał mi spod nosa Zacząłem pisać pierwsze rymy, szukając drogi by stąd wyjść Z podziemia muzycznego, w którym trzeba było się przebić Teraz ja ustalam trendy, jestem niczym gwiazda Teraz nie ma u mnie broni ale dalej jest ulica To nie zwykła dzielnica, to od dawna już rodzina Nie potrzebuje już niczego, tylko dajcie mi tłum A ja dam wam show, którego nigdy nie zapomnicie Nie ważne jaką drogą, ważne żeby nie dać się pokonać [Chorus] Zaczynałem od zera, teraz mam miliardy Ludzie krzyczą moje imię, gdy tylko wyjde na scene Od ulic aż po sceny, nigdy się nie zatrzymamy Dzielnica to nie tylko bloki, to cała rodzina Od ulicy do sceny, Nie mam zamiaru przestać Nie patrzę już za siebie, Promocja - Zapowiedź na instagramie - spory szum wokół rapera który ostatnio zdobył większą popularność - Zapowiedź płyty oraz merchu na instagramie ludzie chcą sprawdzić co może być na płycie - Zmiana gatunku tworzonej muzyki przez rapera - Ogłoszona współpraca z projektantem mody - Dołączenie do wytwórni 43'records - Wkład własny - Nagranie i montaż teledysku - 2000$ - Wynajęcie stażystów oraz pojazdów - 2000$ - Opłacenie lokalizacji - 1000$ - Mix Master - 500$ - Beat na wyłączność - 500$ brudne + Datek i przelew opłata filmowca Edytowane 2 Kwietnia przez KozaSniezna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lirney 140 Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia ** 43DaSnOOpy widząc kawałek rapera spod 43'Records od razu go odpalił, zostawiając like i rozsyłając po swoich social mediach ** Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawronn 457 2k Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia ** Pod utworem pojawiły się komentarze, że artysta rozwalił system, przekłada się to też na wyświetlenia i zarobioną kasę z włączonej monetyzacji. Odbiorcy polubili podkład w tracku, który buja niejednym samochodem jak łodzią. Materiał przyniósł dochód w wysokości $14000 ** Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi