abc 110 3k Opublikowano 1 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia Nazwa postaci i/lub nazwa konta globalnego: Eddie_Hamilton/abc Rodzaj oraz powód nadanej kary: Blokada postaci-/q podczas akcji RP. Argumentacja: Dobry wieczór bądź dzień dobry, postanowiłem napisać apelacje od nadanej mi w dniu dzisiejszym blokady postaci Eddie_Hamilton przez członka administracji Mucza. Owa blokada moim zdaniem została nałożona niesłusznie, postaram się wyjaśnić dokładnie o co poszło. Cała sytuacja od początku wygląda tak, że udałem się swoim Faggio na prace szmuglera, tam zastałem trzech facetów którzy stali przy sobie i postanowiłem do nich podjechać sobie i zobaczyć co właściwie robią.. okazało się, że to jakaś kłótnia, jakiś facet kazał mi wypieprzać stąd.. i następnie dwóch facetów rzuciło się na jednego na łapy a więc postanowiłem mu pomóc. Odegrałem ładnie akcje na /do i dołączyłem się do bójki, udało mi się ich pobić. Wtedy odegrałem, że jestem wymęczony po bójce i siadam na ziemie, przy tym zadzwoniłem na 911 iż facet został zaatakowany przez dwóch agresorów i oczekiwałem chwile na przyjęcie zgłoszenia.. akurat podczas oczekiwania odszedłem na chwile od komputera do kuchni i mama poprosiła mnie bym poszedł rozpalić w piecu, zobaczyłem w sumie, że zgłoszenie ktoś przyjął ale nie chciałem stać na AFK jakby ktoś przyjechał i wyszedłem po prostu z gry. Nikt totalnie w tamtym momencie nie grał nic na mnie, każdy leżał na BW. Ja również nie grałem żadnych akcji na osobach które miały BW.. równie dobrze mogłem uciec i by było po sprawie ale wyszło jak wyszło, że musiałem odejść od komputera. A więc podsumowując uważam, że ta blokada jest bez sensu, ja też jak pisałem chciałem tam pograć z LSPD ale no musiałem wyjść. Dziękuje za przeczytanie tego co napisałem i liczę na pozytywne rozpatrzenie, akurat to miała być postać do aplikacji MC i dość dużo spędziłem na niej, też prawie już miałem uzbierane na Freewaya. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferrum 303 2k Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Po przedyskutowaniu sytuacji wraz z graczami, którzy tamtego dnia prowadzili z Tobą akcję RP wychodzi na to, że nie mają oni Ci tego za złe i nie oczekują dla Ciebie żadnej kary. W takim wypadku nie ma sensu tej blokady utrzymywać, więc apelację akceptujemy. Mimo wszystko zwracaj uwagę na to w jakich momentach wychodzisz z gry, aby uniknąć podobnych, niefajnych sytuacji w przyszłości. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi