PANMaska 621 7k Opublikowano 1 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) ** W porannych godzinach, na oficjalny kanał "Lil Whoopy" mozna było ujrzeć nową nutke. Słychac bardzo dobre audio oraz mix ** Tekst: (REF) Za wolno, robie to co kocham Za wolno, chce coś dostać Przed wyzwaniami musze sprostać Nie zlekceważę, nawet jak to ostatnia prosta Za wolno, robie to co kocham Za wolno, chce coś dostać Przed wyzwaniami musze sprostać Nie zlekceważę, nawet jak to ostatnia prosta (1 VERSE) Nie dawno budził mnie krzyk, patologia za ścianą Cieszy moje oczy ten widok na miasto Tyle lat tu spędziłem, a dalej czuje sie obco Swoje robie i na innych nie patrze, nie ważne co to Super sie czuje, zaczynam słowotok (REF) Za wolno, robie to co kocham Za wolno, chce coś dostać Przed wyzwaniami musze sprostać Nie zlekceważę, nawet jak to ostatnia prosta Za wolno, robie to co kocham Za wolno, chce coś dostać Przed wyzwaniami musze sprostać Nie zlekceważę, nawet jak to ostatnia prosta (2 VERSE) Dziś nowe rzeczy, nowy ja Nikt nie trzeszczy, robie rap To nie takie gierki, to jest tak Skumaj vibe, to nie Chinatown Pełno tutaj fałszywych ludzi Jak ich widze, to demon sie we mnie budzi Takie osoby nawijają jak otruci Niektóre rzeczy trzeba skrócić (REF) Za wolno, robie to co kocham Za wolno, chce coś dostać Przed wyzwaniami musze sprostać Nie zlekceważę, nawet jak to ostatnia prosta Za wolno, robie to co kocham Za wolno, chce coś dostać Przed wyzwaniami musze sprostać Nie zlekceważę, nawet jak to ostatnia prosta Promocja: - Reklamy na Social-Media - Występ w SAN-NEWS. - Gala Santos MMA 1 - Rozesłanie nutki do ziomkówWkład Własny: Beat oraz mix od producenta - 150$ Reklamy na social media - 255$Screeny:klik Edytowane 1 Kwietnia przez PANMaska Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virus 346 1k Opublikowano 1 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia ** Matt znalazł nowy utwór Lil Whoopy'ego - wysłuchał go, zostawił like i komentarz ** Props Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawronn 457 2k Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia ** Nowy utwór nie przyjął się tak jak poprzednie numery. Fani rapera twierdzą, że artysta powinien pomyśleć nad promocją swoich dalszych ruchów. Materiał wygenerował dochód w wysokości 3500$ ** Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi