Metrox 441 2k Opublikowano 30 Marca Udostępnij Opublikowano 30 Marca (edytowane) ** niespodziewanie o godzinie 18:55 na kazdej platformie streamingowej na której "fieux" ma kanał, został udostępniony jego nowy track który został przez niego zapowiedziany kilka dni wcześniej ** Spoiler [Intro] Fiacre na beacie, dziwko Grrah [Chorus] Nie obchodzi mnie, czy te czarnuchy mnie nie zwalą Nie próbuję uszczęśliwiać tych czarnuchów Sleepy dopadł latynosa, posłał mu kulke (kulke) Nie możesz mi powiedzieć, że moje czarnuchy nie są inne Nie obchodzi mnie, czy te czarnuchy mnie nie zwalą Nie próbuję uszczęśliwiać tych czarnuchów Bloody złapał latynosa, zabrał mu chain Nie możesz mi powiedzieć, że moje czarnuchy nie są inne[Choir] Sleepy, jesteś twarzą Anzac, jak, jak? Powiedz mojej matce, że do niego strzeliłem Wrzuciliśmy wideo tego samego dnia Były za mną niebiesko-czerwone światła Johnnies (Johnnies) Kiedy wychodzę z projektów mnustwo radiowozów krąży wokół mnie Sleepy mój bracie, to dla niego to zrobiłem Nie byłeś już wyszczekanym latynosem, kiedy wpadłeś na Anzac [Verse] Uciekałeś przede mną uliczkami Latynoski chłopcze, nadal gówno mi zrobisz Upuść swój chain i mi go oddaj, nie zasługujesz na niego Shawty z twojego cipowatego projektu mnie zobaczyła, zrobiliscie duckin Opps lackował, krzyczał "Co ty odpierdalasz?" Zignorowałem go, posłałem go na ziemie moim glizzy Opps lackował, krzyczał "Co ty odpierdalasz?" Zignorowałem go, posłałem go na ziemie moim glizzy [Choir] Sleepy, jesteś twarzą Anzac, jak, jak? (Jak) Powiedz mamie, ze go zabiłem (strzał) Wrzuciliśmy wideo tego samego dnia Były za mną niebiesko-czerwone światła Johnnies (Johnnies) Kiedy wychodzę z projektów mnustwo radiowozów krąży wokół mnie Sleepy mój bracie, to dla niego to zrobiłem Nie byłeś już wyszczekanym latynosem, kiedy wpadłeś na Anzac Sleepy, jesteś twarzą Anzac, jak, jak? (Jak) Powiedz mamie, ze go zabiłem (strzał) Wrzuciliśmy wideo tego samego dnia Były za mną niebiesko-czerwone światła Johnnies (Johnnies) Kiedy wychodzę z projektów mnustwo radiowozów krąży wokół mnie (dzwięk syren) Sleepy mój bracie, to dla niego to zrobiłem Nie byłeś już wyszczekanym latynosem, kiedy wpadłeś na Anzac [Outro] Uciekałeś przede mną uliczkami Latynoski chłopcze, nadal gówno mi zrobisz Upuść swój chain i mi go oddaj, nie zasługujesz na niego Shawty z twojego cipowatego projektu mnie zobaczyła, zrobiliscie duckin Opps lackował, krzyczał "Co ty odpierdalasz?" Zignorowałem go, posłałem go na ziemie moim glizzy Opps lackował, krzyczał "Co ty odpierdalasz?" Zignorowałem go, posłałem go na ziemie moim glizzy Gra, gra Promocja; Post na instagramie informujący o piosence Każdy jego ziomek z projektów udostepnił ją wszędzie gdzie mógł Reklamy na innych plaformach streamingowychWkład własny; Wykupienie reklam; 600$ Zakupienie beatu 200$brudne ssy Edytowane 30 Marca przez Metrox Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawronn 457 2k Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia ** Materiał spodobał się słuchaczom, jego pierwszy numer wygenerował dochód w wysokości 2900$ ** Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi