Skocz do zawartości

[Zaakceptowana][SKARGA] Lucas Jackson

PANMaska
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick IC postaci oskarżonej: Lucas Jackson
Link do profilu: https://getfame.pl/profile/896-perfidny/?tab=node_gamecp_characters
Godzina i data zdarzenia: 29.03 około 19:00
Opis sytuacji: Więc tak. Jest turniej MMA, i spotykam sie dwa razy z Lucas Jackson, oraz mój kolega Carl Scott jeszcze przede mną. Najpierw Carl Scott vs. Lucas Jackson - synchro było idealne, Lucas Jackson był zamknięty w rogu ringu, oraz był zamkniety całkowicie ring. Nagle tepa sie za plecy, i ucieka, potem walka ze mną (pierwsza) zamykam go, rowniez taka sama sytuacja, tepa sie i ucieka. I w samym finale zawalczylismy, i znowu zrobił tak dwa razy, gdy ja go miałem idealnie w rogu. Patrzałem na ping, był okej, także myśle, ze ten gośc ma cos na synchro. @ Ambroo Jakby cos bylo, to niech sie rowniez wypowie
Dowody :

Odnośnik do odpowiedzi

Co ja mam powiedzieć - ping niby mam normalny, mimo, że czasem miałem do 102/110. w 0:57 jest film obcięty, więc no to takie średnie bym powiedział. Dla mnie samp jest zlagowany, bo przy jednej walce dałem login, tak samo potwierdzi ostatnie sekundy twojej walki, że jakimś cudem leżałeś i w mgnieniu oka się podniosłeś wiadome czym. Podsumowanie jest takie dla mnie, niech sobie ADMINISTRACJA - sprawdzi wszystko, Ten tp to aż jestem ciekawy, bo porażka jakaś - dla mnie zlagowany samp, ale nie raz były sytuacje takie, że koleś latał czysty a został zbanowany, więc jak mówię nie mam do czego się przyznać i nie będę z tobą rozmawiał, bo nawet szkoda mi otwierać nową kartę na płaczka co tylko spamował, że ten ma to, tamten. tak jak mówiłem, niech sobie Luban oceni przetrzepie mi logi, czy użyłem jakiegoś TP. Dodam,. że te linki nie miały kolizji i przez jedna można było się łatwo wydostać, ale przez to można zakładać, że mam jakieś tepanie, a to przez synchro do dupy sampa. Podobna skarga tutaj 

Chciałbym zobaczyć filmik jeszcze z innej pespektywy. @ Lubanto moja ostatnia wypowiedź.

Edytowane przez Perfidny
Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, Perfidny napisał(a):

Co ja mam powiedzieć - ping niby mam normalny, mimo, że czasem miałem do 102/110. w 0:57 jest film obcięty, więc no to takie średnie bym powiedział. Dla mnie samp jest zlagowany, bo przy jednej walce dałem login, tak samo potwierdzi ostatnie sekundy twojej walki, że jakimś cudem leżałeś i w mgnieniu oka się podniosłeś wiadome czym. Podsumowanie jest takie dla mnie, niech sobie ADMINISTRACJA - sprawdzi wszystko, Ten tp to aż jestem ciekawy, bo porażka jakaś - dla mnie zlagowany samp, ale nie raz były sytuacje takie, że koleś latał czysty a został zbanowany, więc jak mówię nie mam do czego się przyznać i nie będę z tobą rozmawiał, bo nawet szkoda mi otwierać nową kartę na płaczka co tylko spamował, że ten ma to, tamten. tak jak mówiłem, niech sobie Luban oceni przetrzepie mi logi, czy użyłem jakiegoś TP. Dodam,. że te linki nie miały kolizji i przez jedna można było się łatwo wydostać, ale przez to można zakładać, że mam jakieś tepanie, a to przez synchro do dupy sampa.

Chciałbym zobaczyć filmik jeszcze z innej pespektywy. @ Lubanto moja ostatnia wypowiedź.

Łatwo wydostac powiadasz? powiem ci ze latwo, bo w+x oddaje, co nie? wszystkim tak uciekales praktycznie, takze nie wiem o czym ty mówisz. xD

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałbym Ci przypomnieć, że ta gra została wydana w 2005 roku, co oznacza, że jest prawdopodobnie starsza od Ciebie. W związku z tym, synchronizacja w tej grze jest zrobiona w taki sposób, że każda strona widzi co innego, co może działać na twoją korzyść lub niekorzyść. dalej podtrzymuje, czekam na werdykt. Damage informierer nie jest zezwalany, tak poza tym. 

Edytowane przez Perfidny
Odnośnik do odpowiedzi

Mordo synchro sampa raczej nie działa tak że gdy jesteś w rogu dociskany to nagle się tepasz za plecy, ja rozumiem że można mieć ping ale w tej sytuacji miałeś ping stabilny - za każdym razem gdy ktoś cię dociskał ty się tepałeś troche dziwne nie?

Odnośnik do odpowiedzi

Skargę akceptuje. Gracz w ramach skargi otrzymuje 6H AdminJail Klątwę na pół roku oraz blokadę bicia na 2tyg ze względu na to, że przyznal się na Discord do posiadanych wspomagacze z własnej woli bez ingerencji administracji oraz wyraził wysoką skruche nie sam ale z Patrykiem uznaliśmy, że taka kara będzie odpowiednia do czynu.

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...