Skocz do zawartości

[15.04.2023] RACING LEAGUE 2

pompka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

** W internecie wyciekł trailer promujący drugą edycje Racing League 2, Jimmy po zajściu oficjalnie rozwiesił po mieście również plakaty które mogło się napotkać chodząc po mieście. W trakcie tej imprezy mają odbyć się legalne wyścigi, tym razem na Sanchez'ach, oczywiście będzie do wygrania główna nagroda za pierwsze miejsce, a sam zapis będzie wynosił 500$. Wydarzenie ma się odbyć w Red County 15 kwietnia o godzinie 19:20! **

Racing League 2 | official trailer <-----

1318955619_rc2.thumb.png.897bf3887ddb4fc0bad35b8938a2c366.png

Edytowane przez pompka
Odnośnik do odpowiedzi

s_logo.png?width=1025&height=159

W związku z zabezpieczeniem całej imprezy oraz podpisania umowy zastrzegamy sobie prawo do selekcji oraz przeszukania osób wchodzących na teren wydarzenia, Prosimy o nie wnoszenie ostrych narzędzi, broni, sprayów i innych rzeczy. Jeśli takowe zostana znalezione zostana zabezpieczone i zwrócone przy opuszczaniu terenu wydarzenia.

Odnośnik do odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Zasady

Wyścig będzie podzielony na parę tur i będzie puszczany Dwójkami (czyli jeżeli zapisze się załóżmy trzydzieści osób, to połowa z tego odpadnie w pierwszej turze. W drugiej turze jest 15 osób, i w tym momencie zostanie zainicjowana loteria, czy maszyna losująca która wylosuje jedną osobę która z automatu przechodzi do Trzeciej tury z powodu braku przeciwnika dla tej osoby. Reszta natomiast walczy o bycie w pierwszej ósemce. W momencie gdy zaczynamy Trzecią turę, Cztery osoby które wygrają swój wyścig przechodzą do Półfinału. W przedostatniej kolejce przed finałem Czterech zawodników walczy o bycie w Finalne do którego przechodzą dwie osoby.

• Koszt zapisu wynosi 500$,
  • W przypadku zapisania się, a nie będzie tej osoby w trakcie wezwania do wyścigu przynajmniej 2 minuty, ta osoba zostanie zdyskwalifikowana bez zwrotu pieniędzy,
  • Organizacja nie ponosi odpowiedzialności w przypadku narażenia zdrowia uczestnika, UCZESTNIK zapisuje się na własną odpowiedzialność,

((ZAKAZ TAPOWANIA, GROZI DYSKWALIFIKACJĄ - EKIPA BĘDZIE CZUJNA!))

*zasady w każdej chwili mogą ulec zmianie, oprócz w dniu eventu, także proszę być na bieżąco.

Edytowane przez pompka
Odnośnik do odpowiedzi

Wydarzenie oficjalnie zakończone!

Kilka słów ode mnie jak zwykle! Chciałbym serdecznie pogratulować wygranemu oraz uczestnikom za czynny udział w Racing League 2! bez was nie było by nas! Już to mówiłem!

Dziękuje za pomoc całej ekipie! w szczególności @ Ferrum Który najbardziej się przyczynił do efektów które były widoczne na miejscu! Dziękuje LSPD oraz LSFD przy pomocy w zabezpieczaniu wydarzenia! Oczywiście nie mogło też zabraknąć tu SAN NEWS  którzy regularnie mówili na stacji!

Jeszcze raz dziękuje! ❤️

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajne zawody, z chęcią wezmę udział w kolejnych. I jeśli byłaby potrzebna jakaś pomoc, to również jestem gotów.

Jedyny maluśki minus - trasa częściowo nie pokrywała się z mapką powyżej - dlatego pomimo wyraźnego prowadzenia zamotałem się, pogubiłem i przegrałem 😉

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...