Areczek 7 Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca PROMOCJA Spoiler SOON OKŁADKA Spoiler WKŁAD WŁASNY Spoiler Mixmastering - 200$ Grafika - 200$ [BRUDNE] LYRICS: Spoiler [VENUS] Wracam do mikrofonu znów sprowadzam nadzieje. Moje życie, niemów mi że nie istnieje. Jestem w pudle i całkowicie zmieniam myślenie Siłe tutaj pokażesz albo skończysz na glebie. Bo w tym miejscu ludzie są zawsze w potrzebie Siedze znowu na celi memu bratu jest przykro Nic fajnego w tym stary, to pierdolona rzeczywistość walcze tu cały dzień o wolności ziom myślę ciągle o moim Home [CHORUS] Trafiłem do Big House nie bez powodu Sprawiłem dla mojego brata dużo zawodu. Wyszedłem z Big House i wracam do mikrofonu Moja kariera pnie sie do przodu Myślałeś że sie skończyłem - PHAH! Szkoda że we mnie nie wierzyłeś [VENUS] Wracam do mikrofonu, nie daje tutaj lipy Ten Wack wpieprzył mnie na pieprzone miny. Ukrywałem sie u Mike'a Moje życie to nie pieprzona bajka Tu nie będzie happy end'u Do więzienia nie mam zapędu W Venturas zgubiło mnie coco ale pokazałem kto tutaj jest Dope Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawronn 457 2k Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia ** Utwór wchodzącego dopiero na scene muzyczną artysty przykuł uwagę. Słuchacze artysty którzy mieli okazje go poznać chętnie udostępniają, materiał wygenerował dochód w wysokości 2900$ ** Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi