Skocz do zawartości

[Zrealizowane] Naprawienie cornerów

Metrox
 Udostępnij

cornery  

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. naprawa cornerów raz a porzadnie

• tak - administracja do boju
    • nie (mam autyzm)

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem za usunięciem ich z systemu. Nie grajmy miasta duchów. Skoro gracz opierdziela dragi a przychodzi do niego jakiś grajek to w 90% procentach nie sprzeda mu bo pomyśli że to pidik. lol  a wy chcecie tu usprawniać jeszcze?

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Kryk napisał(a):

Jestem za usunięciem ich z systemu. Nie grajmy miasta duchów. Skoro gracz opierdziela dragi a przychodzi do niego jakiś grajek to w 90% procentach nie sprzeda mu bo pomyśli że to pidik. lol  a wy chcecie tu usprawniać jeszcze?

to wez genialny czlowieku powiedz wjaki sposób gang ma zarabiac pieniadze na jednym duty z panelem org bo watpie ze jakis cywil ci kupi kurwa narkotyki ktore nie daja zadnego efektu wiec sa bezuzyteczne

Odnośnik do odpowiedzi

8 godzin temu, Kryk napisał(a):

bo w 90% ten grajek to jakis spierdox ktory wchodzi na oski gangow, chce cos kupic sprzedajesz mu a on bagiety wzywa to chuja wbijam w taki interes bo potem tylko ammo trace na pdkow

Odnośnik do odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...