nowytyboss 271 Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca (edytowane) ** na kanale muzycznym gleana oraz na innych plaftormach streamingowych wpadł feat na którym jest undergroundowy raper Kencho. Glean od dłuższego czasu zapowiadał track na którym będzie inny artysta i słuchacze w końcu się doczekali tego momentu. Utwór jest zrobiony na bardzo dobrym poziomie. ** Talk Wit Bro Lyrics [Verse 1: GLEAN] ay, ziom bierz ten metal i tu chodź widziałem czarnucha który gada shit w końcu wyszedł na blok beam gotowy i celuje w czoło extendomag gotowy na ten blow nie bede bił, nie zasłużył ten czarnuch umrze tutaj na sto jebany śmieć [Chorus] nie mam współczucia nauczyła mnie tego ulica nie ufaj tu nikomu podejrzani nawet ludzie z domu jak masz co na stole, to zazdroszą ci i temu jebac tych ludzi [Verse 2: Kencho] Widziałeś tą suke? Ej czarnuchu, widziałeś tą sukę? Kupiłem jej róże, tylko na próbę Wiedziałem od razu że i tak ją rzuce Teraz nic mnie nie obchodzi Lecę w miasto aby kurwa dorobić Gdy widzę ich to jade powoli Pytam się ich czy są kurwa gotowi Nie znajdzie drugiego takiego Zostawili zioma rannego Mogę odstrzelić każdego, pytasz dlaczego No bo chce zajść w chuj daleko Słuchaj czarnuchu, jesteś moim bratem - tylko z innej matki Znamy się odkąd byliśmy mali, teraz razem płyniemy na fali [Verse 3: GLEAN] jakaś hoe próbowała zrobić backdoor ale nie uda sie bo jestem nad nią daj mi ten drop, poczekam na nich ziom i żyje tak od zawsze, nie na żarty to nie zależy na cipkach mi tu jak sapiesz do nas czeka cie but jesteś snitchem masz wokół szyi drut podgłośnij tą nute i daj ją na loop zakładam ski to gdzie dowody kamera nie łapie nic, na łapach mam latexy dziewiątka za paskiem to śmiertelne cyfry wskok do whipu bez tablicy i słychać strzały jak strzelam to nigdy nie hybie nie dam zyc dziwce jak złapią mnie to wiedz ze wiecej niz jeden ale dowody będą ze mną w piekle głupi murzyn wyzywa ziomów to będzie pierwszy w kolejce [Verse 4: Kencho] Ona to P.Y.T, jesteśmy źli, przez tą suke, nie wierze Wezmę inna i będzie okej, jak będzie trzeba to wyjme ostrze Chodź po kasę, chodź po guap Załatwimy nam trochę szkła Zjarałem się, ja i mój skład Przysięgam na mamę, nienawidzę kłamstw Przysięgam na mame, będę miał diamenty Przysięgam na mame, jestem pierdolniety Słyszałem strzały, wpadam w paranoję Wychodzę z meliny i zakładam zbroję Dam wam wszystko, gdy będę na topie Wykupie wam wszystko, wszystko co drogie Zrobie trasę po jebanym globie A jeśli nie to spotkamy się w grobie [Verse 5: GLEAN] wydaje band na dodatki do glock, patrz to chodze po miescie sprzęt jak rambo niunia chce iść na randke? przy barze wypakowane auto nie dam sie zabić prowadząc scene jak wagon jestem z nią a dryni mój trapphone odbiore bo ważniejsze od niej jest siano mysle pieniedzmi dlatego zaraz nowe lambo Boom, mówi że kocha a to i tak kłamstwo [Chorus] nie mam współczucia nauczyła mnie tego ulica nie ufaj tu nikomu podejrzani nawet ludzie z domu Spoiler PROMOCJA UTWORU: 1. Zapowiedzi współpracy przez obu wykonawców 2. Wykupienie reklamy na mniejszej platformie streamingowej typu Soundcloud 3. Opłacenie influencerów którzy puszczali to na instagram live itdWKŁAD WŁASNY: 1. Nagranie i realizacja kawałka ($0) 2. Wykupienie instrumentalu od producenta ($1.000) 3. Okładka do kawałka ($350) 4. Opłacenie influencerów którzy promują kawałek ($2.000) 5. Wykupienie reklamy na platformie streamingowej ($650) Edytowane 26 Marca przez nowytyboss Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus 116 Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca ** kencho lajkuje i sharuje gdzie się da ** Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KillyyX 73 1k Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca ** Kendrick polubił, wysłał do każdego ziomala; oraz udostępnił na social mediach ** Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawronn 457 2k Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia ** Numer przyniósł naprawdę duże wyświetlenia. sporo promocji, które wrzuciły utwór na wyższy poziom, Materiał przyniósł dochód w wysokości $15000. ** Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi