Skocz do zawartości

GG Label

Gawronn
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

gg_label.png

43MOE to nowopowstała wytwórnia muzyczna założona przez Producenta i muzyka Dizzy'ego, wysoko postawionego w hierarchii pewnej zorganizowanej grupy przestępczej o charakterze gangu ulicznego. Młodociany zakładając wytwórnie chciał finansowo wesprzeć swoją klikę pomimo tego ze sam jest świeży w tym temacie. Diz' od kilku lat interesuję się muzyką, zauważył swój talent muzyczny już w dzieciństwie, jednakże wybrał drogę przestępczą. Siedziba studia będzie znajdywać się u niego na osiedlu w jednym z blokowisk. Wytwórnia będzie przykrywką dla  organizacji w celu zapewnienia przykrywki nielegalnego środowiska. Głową wytwórni będzie sam Dizzy wraz z braćmi. Właściciel wytwórni również będzie wspierał nowych graczy na scenie poprzez organizacje koncertów i podpisywanie kontraktów.

ARTYŚCI:

[★] [Muzyk] GOAT 🔫🐐 | Terrance Burnes Ceo

[Muzyk] DJ SEX INSTRUCTOR | Aryan Leblanc

[★][Muzyk] Nico Furst

[MUZYK] DJ PUSSY DESTROYER | Kenny Garssen

Powiązania:

Spoiler

cześć, Wytwórnia została założona przez Gawrona jednak po jego CK postaci właściciel został zmieniony na @ KozaSniezna oraz jego postać w branży Terrance Burnes aka GOAT. On od dzisiaj zarządza całą wytwórnią temat przejdzie wielkie zmiany

Edytowane przez KozaSniezna
Odnośnik do odpowiedzi

** Kylian Riviere, młody i obiecujący muzyk, niedawno podpisał kontrakt z wytwórnią płytową 43 Records. Ta informacja została potwierdzona przez przedstawicieli wytwórni oraz samego artystę. Wytwórnia płytowa 43 Records może nie być jedną z największych i najbardziej rozpoznawalnych wytwórni, ale na pewno zyskuje na popularności. Specjalizując się w promowaniu muzyki, współpracuje z wieloma utalentowanymi artystami z całego świata i ma coraz większe grono fanów. Podpisanie kontraktu z Kylianem Riviere jest dla niej ważnym krokiem w poszerzaniu swojego katalogu artystów i wzmocnieniu swojej pozycji na rynku muzycznym. **

image.png

image.png

Odnośnik do odpowiedzi

** Oto oficjalna informacja na temat podpisania kontraktu przez Kyliana z wytwórnią muzyczną 43 RECORDS:na Socialach **

Cieszę się ogromnie, że mogę oficjalnie ogłosić, że właśnie podpisałem kontrakt z wytwórnią muzyczną 43 RECORDS! To dla mnie ogromne wyróżnienie i spełnienie marzeń. Chciałbym podziękować zespołowi 43 RECORDS za zaufanie i okazaną mi szansę na rozwój mojej kariery muzycznej.
Dziękuję wszystkim, którzy mnie wspierają i trzymają za mnie kciuki. Razem z zespołem 43 RECORDS będziemy dążyć do osiągnięcia najwyższych celów w mojej karierze muzycznej. Trzymajcie kciuki i bądźcie ze mną na tej muzycznej drodze! #43RECORDS #Kylian #NewProject 

image.png

Edytowane przez F4JT3R3K
Odnośnik do odpowiedzi

** Świeży, obiecujący undergroundowy muzyk /Jeremy Prandog/ nawiązał współpracę i podpisał kontrakt z wytwórnią należącą do Dizzy'ego "43Diz'a" Murphy'ego - 43' Records. Współpraca ta jest dla muzyka niezwykle ważnym krokiem w umocnieniu swojej pozycji w branży muzycznej **

** Tym samym, wytwórnia 43' Records nawiązała współpracę z klubem nocnym należącym do Jeremy'ego Prandog'a - Pinky Palm Club **

11.png.6b01231f68624bd2a695118aa6920c83.png2.png.786c5e00dcc19d98277b84abafa80929.png3.png.32fd11ba8556bb968b504036b9c2716f.png

Odnośnik do odpowiedzi

WQr41d2.png
** 11.04.2023 - obiecujący undergroundowy raper znany pod ksywką "fieux" podpisał kontrakt z znaną wytwórnią /43Records/ owy kontrakt jest dla undergroundowego rapera jak dostanie drugiego zycia, ma wobec wytwórni wielkie ambicje oraz ma zamiar wykorzystać swój cały potencjał**

Odnośnik do odpowiedzi

** 11/04/2023 To data która na zawsze zostanie zapisana w kartach historii South Central, 43Diz oraz Huncho spotkali się aby dwie wytwórnie jakimi są 43Records oraz MOE, połączyły się w jedno nowe arcydzieło pod nazwą 43MOE, miejsce jakie obrali na studio znajduje się w Market, chodzi dokładniej o aleję gwiazd, Wytwórnia wydała oświadczenie oraz oglosiła że fani dowiedzą się więcej podczas jutrzejszego koncertu który odbędzie się na Santa Maria Beach **

Spoiler

Edytowane przez sonEr
Odnośnik do odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...